Tegelzetten is een vak en dat weten wij

Tegelzetbedrijf Gerard van Strien is gespecialiseerd in exclusieve tegel- en natuursteenwerken, voor zowel binnen als buiten. Wij bieden u een totaalpakket waarbij advies, kwaliteit, flexibiliteit, maatwerk en service hoog in het vaandel staan en u als klant centraal staat. Wij kunnen van alles voor u betegelen. In de loop der jaren hebben wij dan ook al heel wat vierkante meters mogen maken (zie projecten).

Met veel zorg en aandacht werken onze tegelzetters voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers aan tegelwerk voor woonkamers, badkamers en toiletten. Onze ervaring betreft het adviseren over en het uitvoeren van het daadwerkelijke tegelwerk voor particulieren en bedrijven. Steeds meer particulieren en binnenhuisarchitecten weten ons te vinden via hun familie, kennissen of internet. Ook hebben we al vele jaren een vaste klantenkring van “aannemers” die ons met wederzijds genoegen telkens weer weten te vinden om hun tegelzetwerk te komen maken. Onze werkzaamheden voeren wij uit door het hele land. 

Of het nu gaat om een badkamer, keuken, toilet of (natuurstenen) woonkamervloer, wij stellen u nooit teleur met ons vakwerk of gemaakte afspraken! Door onze jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende tegelklussen van groot bouwproject tot particulier werk weten we inmiddels zeker dat we ook uw project met een verbluffend resultaat tot een perfect einde zullen brengen.

Dus bent u op zoek naar een tegelzetter en wilt u 100% kwaliteit en garantie? Zoek dan niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om uw specifieke wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Tegelzetten is een vak, en dat weten wij!