Diensten van ons bouwbedrijf

Ieder project vraagt weer om een andere aanpak. Indien gewenst kunnen wij u adviseren over de uit te voeren werkzaamheden. Belangrijk is dat u na oplevering tevreden bent. 

Aanbouw of verbouw

Vaak merkt u na verloop van tijd dat uw (woon)wensen veranderen. Bijvoorbeeld door gezinsuitbreiding, de behoefte aan een kantoor aan huis of een slaap-/badkamer op de begane grond. Verbouwen is dan vaak voordeliger dan verhuizen. Er zijn diverse mogelijkheden om meer woonruimte te creĆ«ren of om deze anders in te delen, zoals: 

  • Het plaatsen van een dakkapel of een dakraam
  • Een opbouw op uw garage of woning
  • Het ombouwen van uw garage in woonruimte of bedrijfsruimte
  • Het uitbreiden van de woonkamer of keuken door middel van een aanbouw

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van verbouwen.

Renovatie en onderhoud

Naast het aanbouwen en verbouwen worden ook veel opdrachten uitgevoerd in de renovatie en onderhoudstak. Dit specifieke werk wordt uiteraard uitgevoerd door onze eigen vakmensen. Renovatie van authentieke kozijnen uit een statig pand tot en met het geheel renoveren van een kerkgebouw; bij Bouwservice Gerard van Strien bent u aan het juiste adres. Ook worden er veel opdrachten uitgevoerd met betrekking tot onderhoudswerkzaamheden zoals het vernieuwen van uw goot tot en met het compleet verbouwen van uw oude keuken en of badkamer.

Wilt u 100% kwaliteit en garantie? Zoek dan niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.