Onze bouwservice realiseert uw wensen

Bouwservice Gerard van Strien is een veelzijdig bouwbedrijf dat met enthousiasme en vakmanschap uw verbouwingaanbouw, onderhoud en renovatie realiseert. Wij bieden u een totaalpakket waarbij advies, kwaliteit, flexibiliteit, maatwerk en service hoog in het vaandel staan en u als klant centraal staat. Tal van geslaagde projecten zijn hiervan het bewijs op zowel de particuliere als zakelijke markt (zie projecten ).

Steeds meer particulieren en binnenhuisarchitecten weten ons te vinden via hun familie, kennissen of internet. Ook hebben we al vele jaren een vaste klantenkring van “aannemers” die ons met wederzijds genoegen telkens weer weten te vinden om hen te ondersteunen. Onze werkzaamheden voeren wij uit door het hele land. 

Met veel zorg en aandacht werken wij voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers aan bijvoorbeeld verbouw van woning- of winkels, dakkapel of dakraam plaatsen, opbouw op woning of garage, uitbreidingen door middel van een aanbouw, ombouw van garage naar bedrijfs- of woonruimte, werkzaamheden op gebied van onderhoud (dakwerk, kozijnen en deuren, glas, badkamer, keuken), etc

Of het nu gaat om een verbouwing, aanbouw, onderhoud of renovatie, wij stellen u nooit teleur met ons vakwerk of gemaakte afspraken! Door onze jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende opdrachten - van groot bouwproject tot particulier werk - weten we inmiddels zeker dat we ook uw project met een verbluffend resultaat tot een perfect einde zullen brengen.

Dus bent u op zoek naar een bouwservice of bouwbedrijf en wilt u 100% kwaliteit en garantie? Zoek dan niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om uw specifieke wensen en de mogelijk te bespreken.